Publicaties en handboeken

Opgelet: bestellingen vereisen card-in-hand situatie!

Alle prijzen hieronder vermeld zijn exclusief BTW. U kunt betalen via Bancontact/Mister Cash en via VISA/MasterCard. Gelieve uw btw-nummer in te vullen in het vak Opmerkingen bij de bestelling. Indien er een foutmelding verschijnt nadat u uw bestelling betaald heeft, kan u contact opnemen met het secretariaat (contact@besacc-vca.be). Zij zullen nagaan of uw bestelling werd doorgevoerd. 
Voor bestellingen met een buitenlands facturatieadres moet een geldig btw-nummer opgegeven worden. Als er geen btw-nummer of een foutief btw-nummer wordt opgegeven zal de volledige Belgische btw aangerekend worden.

Enkel voor grote bestellingen (totaalwaarde meer dan € 1000,00) kan nog een afwijkende aankoopprocedure gevolgd worden. Gelieve in dat geval telefonisch of per mail (contact@besacc-vca.be) contact op te nemen.

Bij een eerste bestelling zal u gevraagd worden om een account aan te maken (login en paswoord zijn vrij te bepalen). Dit is geen verplichting, maar registratie geeft u toegang tot eerdere bestellingen en versnelt nieuwe bestellingen. Gelieve ook te noteren dat veiligheidspaspoorten steeds deel uitmaken van een aparte bestelling en dus niet samen met brochures of handboeken besteld kunnen worden.